Saaranlähteentie 1

Kiinteistön tiedot

Hollolan Asuntotalojen kiinteistö Saaranlähteentie 1 koostuu neljästä rivitalosta. Talot on rakennettu vuonna 1992. Kaikissa 16 vuokra-asunnossa on sauna ja oma pieni piha. Vuokra-asunnot ovat kooltaan 45-89 m². Samaan taloyhtiöön kuuluu Piennartie 3, jossa on 6 vuokra-asuntoa.

Vuokrataloyhtiössä on erilliset piharakennukset, joissa on asuntokohtaiset ulkovarastot. Talojen keskellä on yhteinen leikki- ja oleskelualue leikkivälineineen ja pöytäryhmineen. Pihassa on pyykinkuivaus- ja tamppaustelineet. Kiinteistön parkkialueen paikat on varatustettu lämmitystolpalla.

Saaranlähteentie 1 sijaitsee Hälvälässä noin 5 kilometrin päässä Hollolan kuntakeskuksesta. Reilun 3 km päässä on ruokakauppa ja Soramäen ostoskeskus. Hälvälän kouluun ja päiväkotiin on matkaa 1,3 km. ilometrin päässä on kauppakeskus, kirjasto, terveysasema, uimahalli, liikuntahalli, koulu ja päiväkoti. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Työtjärven uimarannalle on kävellen noin puoli kilometriä. Etäisyys Lahteen on noin 13 km.

Rakennusvuosi: 1992
Asuinpinta-ala: 1380 m²

Huoneistoluku: 16 kpl
8 kpl 2h+kk+s 45 m²
2 kpl 2h+k+s 65,5 m²
4 kpl 3h+k+s 79,5 m²
2 kpl 4h+k+s 89 m²

Maksut

Vesimaksu 10 €/hlö/kk
Autopaikka 11 €/paikka/kk

Pohjakuvat

Tutustu pohjakuviin tästä

Pelastussuunnitelma

Tutustu pelastussuunnitelmaan tästä