Tiilijärventie 6

Kiinteistön tiedot

Tervahovi eli Tiilijärventie 6 on Hollolan Asuntotalojen uudiskohde, joka valmistui joulukuussa 2017.

Hollolan Asuntotalot vastasi pienten vuokra-asuntojen kysyntään rakennuttamalla Tervahovin. Uudisrakennukseen tuli 40 huoneistoa, jotka ovat esteettömiä. 6-kerroksisen asuintalon asunnot ovat kooltaan 36,5 – 51,5 asuin-m², H + tupakeittiö tai tupakeittiö. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Tervahovi on savuton talo, mikä tarkoittaa, että huoneistoissa tai parvekkeilla ei saa tupakoida. Talossa on yksi rappukäytävä ja hissi.

Rakennuspaikka on Hollolan keskustan tuntumassa Salpakankaalla Tervatien ja Tiilijärventie kulmassa. Etäisyys kauppaan on 600 m, terveysasemalle 200 m ja apteekkiin 500 m. Uimahalli, liikuntahalli, koulu, päiväkoti ja kirjasto ovat noin puolen kilometrin päässä. Alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet. Uimaranta Vähä-Tiilijärven rannalla ja Heinsuon urheilukeskus ovat myös alle kilometrin etäisyydellä. Etäisyys Lahteen on 9 km.

Vuokratalon pohjakerroksessa on yhteisiä ulkoiluvälinevarastoja, kuivaushuone ja saunaosasto. Jokaiseen asuntoon kuuluu pohjakerroksen häkkivarasto. Pihassa on yhteinen oleskelualue ja pyykinkuivausteline. Kiinteistön parkkialueen paikoista osa on varustettu lämmitystolpalla.

Rakennusvuosi: 2017

Huoneistoluku: 40 kpl
5 kpl Tupakeittiö 36,5 m²
10 kpl 1h+tupakeittiö 41 m²
5 kpl 1h+tupakeittiö 43 m²
5 kpl 1h+tupakeittiö 43,5 m²
5 kpl 1h+tupakeittiö 45 m²
5 kpl 1h+tupakeittiö 49 m²
5 kpl 1h+tupakeittiö 51,5 m²

Maksut

Vesimaksu 21 €/hlö/kk
Autopaikka 11 €/paikka/kk
Saunavuoro 10 €/vuoro/kk

Pohjakuvat

Tutustu pohjakuviin tästä

Pelastussuunnitelma

Tutustu pelastussuunnitelmaan tästä